Sajtómegjelenés
Gundel nélkül a magyar konyha ma teljesen más lenne
mandiner.hu
2024.10.17.
A Rubicon és a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara BKIK közös programsorozatot indított azzal a céllal, hogy bemutassák azokat a kiemelkedő személyeket és vállalatokat, akik a magyar gazdaságban különleges sikereket értek el a 19. század közepétől az első világháborúig. Emellett lehetőséget kínál a múlbéli sikerek összevetésére a mai vezető piaci szereplők tapasztalataival.
Az első esemény címe A magyar ízek legendás mesterei – Gundel, Gerbeaud és a budapesti vendéglátás létrehozói volt, amelyen többek között az is kiderült, hogy hogyan került Gerbeaud Emil és Gundel János Magyarországra és minek köszönhetjük, hogy ma gőzölgő palócleves és csirkepaprikás kerül a magyar családok asztalára.
A teljes beszámoló a mandier.hu oldalán, ide kattintva olvasható.