Sajtómegjelenés
Budapest legpatinásabb, régi éttermeinek titkairól fellebbent a fátyol
növekedés.hu
2024.10.20.
Intézetünk és a BKIK közös rendezvénysorozatának első részében két híres magyar étterem került górcső alá. Az exkluzív színpadi beszélgetés, az elegáns New York Café, Rossini Termében volt Kőrössy Zoltán, az Eventrend Group alapító partnere, Niszkács Anna, a Gerbeaud ügyvezető igazgatója és Gundel Takács Gábor részvételével.
A résztvevők megtudhatták, hogy Gundel János nevezte el a Palóc levest, nem a palócok; a „zserbó” szelet pedig nem Gerbeaud Emil süteménye, valamint,, hogy a cukrászsütemények általánosságban sokkal édesebbek voltak mint ma.
Az eseményről a növekedés.hu is beszámolt, amely ide kattintva olvasható és amelyből további érdekességeket is megtudhat.