Ugrás a fő tartalomhoz
Budapest legpatinásabb, régi éttermeinek titkairól fellebbent a fátyol - kiemelt kép
Sajtómegjelenés

Budapest legpatinásabb, régi éttermeinek titkairól fellebbent a fátyol

Intézetünk és a BKIK közös rendezvénysorozatának első részéről a növekedés.hu is beszámolt

Szerző: Andras Lorant

Megosztás

Sajtómegjelenés

Budapest legpatinásabb, régi éttermeinek titkairól fellebbent a fátyol

növekedés.hu

2024.10.20.

Intézetünk és a BKIK közös rendezvénysorozatának első részében két híres magyar étterem került górcső alá. Az exkluzív színpadi beszélgetés, az elegáns New York Café, Rossini Termében volt Kőrössy Zoltán, az Eventrend Group alapító partnere, Niszkács Anna, a Gerbeaud ügyvezető igazgatója és Gundel Takács Gábor részvételével.

A résztvevők megtudhatták, hogy Gundel János nevezte el a Palóc levest, nem a palócok; a „zserbó” szelet pedig nem Gerbeaud Emil süteménye, valamint,, hogy a cukrászsütemények általánosságban sokkal édesebbek voltak mint ma.

Az eseményről a növekedés.hu is beszámolt, amelyide kattintvaolvasható és amelyből további érdekességeket is megtudhat.

Budapest legpatinásabb, régi éttermeinek titkairól fellebbent a fátyol - Rubicon Intézet