Ugrás a fő tartalomhoz
Gundel nélkül a magyar konyha ma teljesen más lenne - kiemelt kép
Sajtómegjelenés

Gundel nélkül a magyar konyha ma teljesen más lenne

A magyar ízek legendás mesterei – Gundel, Gerbeaud és a budapesti vendéglátás létrehozói eseményről a mandiner.hu számolt be

Szerző: Andras Lorant

Megosztás

Sajtómegjelenés

Gundel nélkül a magyar konyha ma teljesen más lenne

mandiner.hu

2024.10.17.

A Rubicon és a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara BKIK közös programsorozatot indított azzal a céllal, hogy bemutassák azokat a kiemelkedő személyeket és vállalatokat, akik a magyar gazdaságban különleges sikereket értek el a 19. század közepétől az első világháborúig. Emellett lehetőséget kínál a múlbéli sikerek összevetésére a mai vezető piaci szereplők tapasztalataival.

Az első esemény címeA magyar ízek legendás mesterei – Gundel, Gerbeaud és a budapesti vendéglátás létrehozóivolt, amelyen többek között az is kiderült, hogy hogyan került Gerbeaud Emil és Gundel János Magyarországra és minek köszönhetjük, hogy ma gőzölgő palócleves és csirkepaprikás kerül a magyar családok asztalára.

A teljes beszámoló a mandier.hu oldalán,ide kattintvaolvasható.

Gundel nélkül a magyar konyha ma teljesen más lenne - Rubicon Intézet